Altan Huddinge

Atencia Entreprenad AB – altan Huddinge

Vi tar oss an ditt projekt

Varmt välkommen till oss här på Atencia Entreprenad AB, en byggfirma med ett brett tjänsteutbud. Om du vill få vår hjälp, till exempel med bygget av en altan, och du bor i Huddinge med omnejd så har du kommit rätt! Men altaner är inte det enda som vi är duktiga på, det mesta inom bygg och renovering utför vi. Hos oss är alltid kvalitet och noggrannhet i fokus, och det genomsyrar allt arbete som vi genomför. 

Om oss

Hos Atencia Entreprenad AB finns det en bredd och djup på kompetensen, och vi kan därför erbjuda många olika slags tjänster. Främst inom bygg men även när det kommer till markarbeten. Av oss får du en gratis offert, och vi håller en nära dialog med dig från början till avslut av projektet. Alltför att det ska bli ett resultat som motsvarar dina förväntningar och önskemål.

Altan Huddinge

Var finns vi?

Vi finns i närheten av Huddinge och erbjuder våra tjänster här, men även i omnejderna. Vill du veta mer om oss, eller anlita oss, så hör av dig så snart som möjligt.

Alltid nöjda kunder

Hög kvalitet och hållbara resultat, det är vad vi ser som allra viktigast! För oss är 100 procent nöjda kunder en självklarhet, oavsett om det handlar om ett stort eller litet arbete.

Altan Huddinge

Vad vi erbjuder för tjänster

Altan Huddinge

Atencia Entreprenad AB är en byggfirma som erbjuder det allra mesta inom branschen, alltid till priser som står sig bra i konkurrensen. Hög kvalitet på genomfört arbetet ger hållbara resultat, som du kan glädja dig åt under lång tid framöver. Om du i Huddinge vill få en altan, hjälper vi dig! Men kolla nedan för vårt fulla tjänsteutbud.

Av oss kan du få hjälp med

  • husbyggen/nybyggnation
  • ombyggnation
  • renovering
  • fönster
  • dörrar
  • altanbyggen
  • köksrenovering
  • golvläggning
  • markarbeten.

En god planering är viktig, när det krävs gör vi ett besök hos dig för att gå igenom projektet, och det kostar ingenting extra! Är du en privatperson kan du få göra avdrag för rot.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Atencia Entreprenad AB

Postadress, 144 63 Rönninge

070-480 44 21

erik.hoglund@AtenciaAB.com

Altan Huddinge

Atencia Entreprenad AB är en komplett byggfirma som åtar sig både stora och små byggjobb i trakten kring Huddinge, vi kan hjälpa dig som vill skaffa en altan. Vi är ett pålitligt och prisvänligt val av byggfirma!